Onze Projecten

Al vele jaren leveren wij zwembaden van de beste kwaliteit. Dat wil dus zeggen dat er ondertussen talloze tevreden klanten één van onze zwembaden in hun tuin hebben staan. Elk zwembad is een unieke uitdaging, en de resultaten daarvan delen wij maar al te graag met u.

Infinity-overloop

Bij dit project is er bewust gekozen om te spelen met het glooiende terrein. Op die manier hebben we het optisch effect van onze infinity pool tot het maximum kunnen uitspelen, met een spectaculair resultaat als gevolg.

Spiegelvijver

De ommuurde omgeving van deze stadstuin bood unieke kansen om met een strak design en onorthodoxe materialen te werken. Tegelijk hebben we een neutrale look nagestreefd om de warme okerkleuren te complementeren.

Indoor pool

Een indoor zwembad bied veel uitdaging, maar ook veel kansen om visueel tot het prachtig eindresultaat te komen. Muren hoeven niet per se een obstakel te zijn. Ze kunnen eveneens gebruikt worden als canvas, zoals je hier kan zien.

Skimmer zwembad

Deze gerenoveerde hoeve met klinkerterras heeft een zeer uitgesproken stijl. Een stijl waar zeker wel plaats is voor een zwembad, als het op de juiste manier wordt verwerkt in zo’n prachtig rustiek decor.

Bio-zwemvijver

Een zwemvijver met stepping-stones en een centraal poolhouse zorgt ervoor dat je de uitstraling van een natuurlijke vijver krijgt, met het comfort en onderhoudsgemak van onze installaties

Vijver

Het moeten niet altijd zwembaden of complexe installaties zijn. Soms is de beste oplossing voor uw tuin een vijver die prachtig is in zijn eenvoud.