Onze spas

Dankzij onze Italiaanse partner Treesse kunnen wij nu ook hun kwaliteitsvolle spa systemen aanbieden. Deze systemen zijn volledig zelf samen te stellen met alle opties en extra’s die u maar kan bedenken. Een combinatie van innovatie en stijl maakt van deze spas het ideale medium voor iedereen die in luxe en stijl wil ontspannen in eigen huis.

 

Bekijk al onze modellen hier

Treesse Spa Ghost System

TECHNOLOGIE VERBORGEN, HET DESIGN IN DE SPOTLIGHT

Eindelijk, de echte onzichtbare hydromassage,
die een extreem strakke ontwerp oplossing biedt voor spa’s vrij van zichtbare inspuiters en jets. Het
systeem wordt gekenmerkt door een fijn intern perimeter vak wat een heleboel precies gerichte jets
bevat.

 

ALLE KLEUREN VAN WELZIJN

Het ledsysteem zit ook binnenin verborgen. Hierdoor krijg je een zwaard van licht dat op “magische” wijze de hydromassage verlicht in de spa. Alle hardware is verborgen. Er zijn geen kranen en de sifon overloop maakt geen lelijke gaten aan de binnenkant van de spa.

Treesse Spa Ghost plus System

DE NOG BETER-PRESTERENDE ONZICHTBARE HYDROMASSAGE

De nieuwe Ghost Plus biedt de maximale functionele efficiëntie van het Ghost-systeem, betreffende de vorm en lijnen van deze minipools van de nieuwe generatie. De minipools met het Ghost Plus-systeem vormen de ontbrekende schakel tussen high-end designerproducten en het standaard bereik.

 

Het nieuwe ontwerp heeft een meer opvallende lay-out, in het interieur bevinden zich hydro-jets van grotere afmetingen die integreren met diegene die al zijn inbegrepen. Dit verhoogt de prestaties van de hydromassage zonder het strakke ontwerp dat deze collectie kenmerkte te veranderen.

Overtuigd van ons aanbod?

Bekijk de volledige brochure of neem contact op met ons, zodat wij voor u de beste prijs kunnen regelen.