Flexibel te ontwerpen en samen te stellen.

Design baden die u tot op de centimeter kan ontwerpen en aanpassen. In alle vormen te maken en te leveren : rechthoekig, L-vorm, ronde vormen, schuin, etc.

Carropools kunnen in verschillende design kleuren worden uitgevoerd. Alle filters, overloop systemen en randafwerkingen zijn mogelijk. U maakt uw bad compleet met een ingebouwde trap naar keuze, ingebouwde afdekking, lounge zone, verlichting, jets. Carropools hebben altijd een strak design.

Antraciet – overloop

Onderloop

Zwart – infinity

Passend

L-vorm – kleurverlichting

Zwemvijver met plantenzone

Overloop

Ronde vorm zwemvijver met plantenzone

Snel te installeren.

Ieder bad wordt in onze fabriek in België volledig op basis van uw wens gefabriceerd en zoveel mogelijk voor-geïnstalleerd (inclusief verlichting, afdekking, waterleidingen en elektra kabels). Mede hierdoor en het uitschakelen van de weersinvloeden die een grote rol spelen bij de normale aanleg van zwembaden en zwemvijvers, kan uw installateur uw Carropool relatief snel plaatsen en koppelen met de zwembad techniek. Zo kunt ú sneller genieten.

1.

Op basis van uw unieke wensen en ontwerp is het zwembad door ons gefabriceerd. Na kwaliteitscontroles is het klaar voor levering.

2.

Vroeg in de dag wordt uw zwembad door ons met speciaal transport aan huis geleverd.

3.

Einde van dezelfde dag staat uw bad op z’n plek in uw tuin. Uw installateur kan direct beginnen met de afwerking en koppelingen naar de techniekruimte.

4.

Uw installateur maakt de techniek en het zwembad gebruiksklaar en zorgen voor een mooi eindresultaat dat helemaal past bij uw tuin en huis.

5.

Zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw unieke zwembad.

Hoogwaardige kwaliteit

Carropools zwembaden en zwemvijvers zijn gemaakt van in de massa gekleurd PolyPropyleenCopolymeer (PPC) van 10mm of 20mm dik. Dat maakt de baden vorstbestendig, slagvast, chemisch resistent en osmose ongevoelig. Onze materialen en productie volgen de ISO en DIN normen.

Onze lastechnieken zijn secuur en worden op kwaliteit gecontroleerd. De plaatmaterialen hebben 30 jaar garantie, de lasverbindingen 10 jaar.

Dichtbij dealers en klanten

Met Belgisch vakmanschap worden vanaf ontwerp tot levering dealers en klanten geadviseerd en begeleid.

We staan graag dichtbij de projecten om de details van het ontwerp, situatie en wensen te begrijpen. Alleen dan kunnen we van ieder bad een unieke Carropool maken waar onze klanten blij van worden.

Doordat we korte communicatielijnen hebben, leveren we snel. Vaak sneller dan andere producenten, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Duurzame innovatie

Door jarenlange ervaring en know-how in het productieteam in België kan Carropools haar zwembaden en zwemvijvers continue optimaliseren en de hoge kwaliteit waarborgen. Het PolyPropyleenCopolymeer (PPC) materiaal waarmee Carropools worden gemaakt, heeft een lage thermische geleidbaarheid. Door het gebruik van 10mm dikke wanden is het niet noodzakelijk om onze bassins extra te isoleren. Indien gewenst kan er een extra isolatie aangebracht worden.

Carropools baden zijn daardoor tot wel 7 x beter geïsoleerd dan betonbaden. Onze baden zijn chemisch resistent (het bevat en geeft geen schadelijk stoffen af zoals lood of tin). Er komen geen microplastics van de constructie in het water. Bovendien zijn de baden voor 99% recyclebaar.